Madrasser

Savner du bedre komfort og en roligere søvn? TEMPUR® overmadrasser kan plasseres på alle typer madrasser for å gi deg en bedre nattesøvn. For å oppnå maksimal effekt av overmadrassen, bør hovedmadrassen være i god stand.

Tempur sikrer en uthvilt kropp. Uten en god natts søvn fungerer vi mennesker dårlig. Konsentrasjonen, og vår evne til å utføre våre arbeidsoppgaver, svekkes. Men den aller viktigste egenskapen ved den gode nattesøvnen, er at den helbreder, forebygger sykdom og restituerer kroppen vår.

Hva om din kropp kunne bli helt avslappet og deretter gå inn i en dyp søvn hver eneste natt? TEMPUR-materialet former og tilpasser seg eksakt til din kroppsform, og gir støtte slik at du kjenner deg vektløs. Det unike TEMPUR-materialet er mykt der du vil ha det, og fast der det behøves. Dermed kan du våkne opp uthvilt og klar for dagen som venter.

overmadrass

TEMPUR® OVERMADRASS 7
En dyr og god seng gir ikke alltid den avslappende søvnen du trenger. TEMPUR Overmadrass kan plasseres oppå hvilken som helst madrass i bra stand for å gi deg en bedre nattesøvn.
Fordeler:
TEMPUR-materialet gir god effekt og bedre komfort.
Kan plasseres på alle typer av madrasser i bra stand.
Trekket er allergivennlig.
Trekket kan enkelt fjernes for vask.