Reisestrømper

Det er viktig med riktig strømpe på reise for å unngå sykdom i beina. Reisestrømper brukes for å minske faren for langsom blodgjennomstrømming og blodpropp. Reisestrømpene gir et avtagende trykk på leggen fra ankelen og opp til kneet, dermed øker blodgjennomstrømningen fra hjertet til beina.

Reisestrømper

Medi travel women black reduserer risikoen for reisetromboser på fly-, buss- og togreiser. Moderat gjennomsiktig strømpe. Har Climafresh-System som forebygger bakterier i materialet. Clima-Comfort teknologi sørger for at varme og fuktighet fra huden slipper lett gjennom strømpen. Tåler vask i maskin og tørketrommel. Størrelser S-XXL, standard og kort lengde. Skostørrelser 36-43.

Reisestrømper

Medi travel women pudder reduserer risikoen for reisetromboser på fly-, buss- og togreiser. Moderat gjennomsiktig strømpe. Har Climafresh-System som forebygger bakterier i materialet. Clima-Comfort teknologi sørger for at varme og fuktighet fra huden slipper lett gjennom strømpen. Tåler vask i maskin og tørketrommel. Størrelser S-XXL, standard og kort lengde. Skostørrelser 36-43.

Reisestrømper

BAHNER Classic Line 70 knestrømpe har god støtteeffekt. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket, og strømpen egner seg til bruk på flyturen. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Reisestrømper

Reisestrømper: BAHNER Classic Line knestrømpe 140 har sterkere støtteeffekt enn strømpe 70. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket, og strømpen egner seg til bruk på flyturen. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Reisestrømper

Medi travel women casuals reduserer risikoen for reisetromboser på fly-, buss- og togreiser. Moderat gjennomsiktig strømpe. Har Climafresh-System som forebygger bakterier i materialet. Clima-Comfort teknologi sørger for at varme og fuktighet fra huden slipper lett gjennom strømpen. Tåler vask i maskin og tørketrommel. Størrelser S-XXL, standard og kort lengde. Skostørrelser 36-43.

Reisestrømper

BAHNER knestrømpe for høst- og vinterbruk. Denne strømpen har soft edge-støtte klasse to og klør ikke. Laget av 70 prosent polyamid, 10 prosent polyester og 20 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Reisestrømper

BAHNER Classic Line 101 er en strømpebukse med høy støtteeffekt. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket for daglig bruk. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.