Berkemann

Berkemanns kvalitetssandaler sikrer at føttene sitter som de skal, er uthvilte og klar for en ny dag. Fotsengen gir optimal støtte, mens sålen sørger for aktivering av leggmusklene som hindrer utvikling av åreknuter. Vi fører flere flotte modeller fra Berkemann som du kan lese mer om under. Våre medarbeidere veileder deg i riktig valg av sko.

Berkemann

Berkemann Isabella White er utstyrt med to elastiske bånd på risten som garanterer perfekt passform på foten. Utført i lekkert kalveskinn. Sydney-modellen er laget for kvinner. Kommer i flere størrelser.

Berkemann

Berkemann Isabella Black er utstyrt med to elastiske bånd på risten som garanterer perfekt passform på foten. Utført i lekkert kalveskinn. Sydney-modellen er laget for kvinner. Kommer i flere størrelser.

Berkemann

Berkemann Victoria Women White er en god sandal for arbeid og hjemmebruk. Den myke sålen skaper en følelse av å gå på luft. Har oppbygd hel og er anatomisk formet for å gi riktig fotstilling over lenger tids belastning.

Berkemann

Berkemann Victoria Women Red er en god sandal for arbeid og hjemmebruk. Den myke sålen skaper en følelse av å gå på luft. Har oppbygd hel og er anatomisk formet for å gi riktig fotstilling over lenger tids belastning.

Berkemann

Berkemann Victoria Women Black er en god sandal for arbeid og hjemmebruk. Den myke sålen skaper en følelse av å gå på luft. Har oppbygd hel og er anatomisk formet for å gi riktig fotstilling over lenger tids belastning.

Berkemann

Berkemann Bine Rød er en god sandal for hverdagsbruk og fest. Den myke sålen skaper en følelse av å gå på luft. Har oppbygd hel og er anatomisk formet for å gi riktig fotstilling over lenger tids belastning. Kan vaskes.

Berkemann

Berkemann Franziska Black er en lekker sandal i kalveskinn som kan brukes til hverdag og fest. Anatomisk utformet for å gjøre bruk behagelig over tid. Med borrelås tilpasses sandalen lett til foten. Kan vaskes og fotsengen kan skiftes ut.