Birkenstock

Birkenstock lager kvalitetsfottøy for herrer og damer. Fotsengens anatomiske form gjør at musklene i foten blir tvunget til å bevege seg på en naturlig måte. Dermed oppnår man at blodet sirkulerer i hele foten og til alle ledd. Under kan du se og lese mer om de ulike helsesandalene.

Birkenstock

Birkenstock Arizona. Kvalitet og komfort. Sålen er anatomisk formet, slik at musklene i foten blir tvunget til å bevege seg på en naturlig måte. Dermed oppnår man at blodet sirkulerer i hele foten.

Birkenstock

Birkenstock Arizona Soft. Klassiske Arizona med tykk fotseng. Produsert i lettstelt birkoflor. Foten får god støtte, og tåpartiet får god gripeevne. Fotsålen er produsert i kork med mokkaoverdrag, som holder foten tørr. Ekstra lag av dempende skum.

Birkenstock

Birkenstock Arizona Habana Leather. Kvalitet og komfort. Sålen er anatomisk formet, slik at musklene i foten blir tvunget til å bevege seg på en naturlig måte. Dermed oppnår man at blodet sirkulerer i hele foten.

Birkenstock

Birkenstock Arizona Soft Red. Klassiske Arizona med tykk fotseng. Produsert i lettstelt birkoflor. Foten får god støtte, og tåpartiet får god gripeevne. Fotsålen er produsert i kork med mokkaoverdrag, som holder foten tørr. Ekstra lag av dempende skum.

Birkenstock

Birkenstock Florida Myk. Denne modellen har tre smale remmer, til forskjell fra den klassiske som har to. Sålen er anatomisk formet, slik at musklene i foten blir tvunget til å bevege seg på en naturlig måte. Dermed oppnår man at blodet sirkulerer i hele foten.

Birkenstock

Birkenstock Gizeh Black. Fotsengens anatomiske form gjør at musklene i foten blir tvunget til å bevege seg på en naturlig måte. Dermed oppnår man at blodet sirkulerer i hele foten.

Birkenstock

Birkenstock Boston Wool. En klassisk Boston sandal. Original fotseng av kork og natrurlatex, en blanding som støttes av jutevev. En anatomisk oppbygget sandal som gir foten støtte og fordeler vekten over hele fotsålen.