Brokk- og magebelte

Brokk- og magebelte er en god løsning ved brokk og når mageregionen krever støtte av bandasje. Våre magebelter gir en lett og komfortabel løsning når magen skal støttes eller strammes. Brokk- og magebelte anbefales etter fødsel, kirurgi og ved brokk.

Brokk er en utposning av bukhulen gjennom et svekket område eller en åpning i bukveggen. Selve brokket kjennes som en kul når man står oppreist, hoster eller presser ut magen. Tilstanden kan gi svie og ubehag før det blir synlig. Over tid blir plagene verre, og operasjon kan være nødvendig.

Det finnes flere typer brokk hvor mage- og brokkbelte kan komme til nytte. De vanligste tilstandene oppstår rundt navlen (navlebrokk), i lysken (lyskebrokk), i overgangen til låret (lårbrokk) og brokk kan også oppstå i operasjonsarr (arrbrokk).

Brokk- og magebelte

Brokk- og magebelte

Dette beltet brukes ved lyskebrokk og gir vedvarende støtte. Det er enkelt å regulere styrken på trykket mot lysken. Fungerer fint under trening og annen fysisk aktivitet. Kommer med to ekstra pads for å gi ytterligere støtte hvis det er ønskelig.

 

 

 

 

 

Brokk- og magebelte

Brokk- og magebelte

Dette magebeltet gir behagelig støtte og kompresjon etter operasjon eller brukt som muskulærstøtte. Materialet er elastisk og tilpasses lett ved bruk. Magebeltet er fremstilt av et materiale som er behagelig mot huden. Beltet klør ikke ved bruk. Det tas på og lukkes med en bred borrelås, noe som også gjør det lett å skifte bandasje.