Green comfort

Green Comfort sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. Sandalen har vanligvis tre borrelåsremmer. En bred fot får plass i sandalen, og den er perfekt på arbeid en varm sommerdag. Sandalen er kledd i et miljøvennlig materiale som transporterer fukt. Er 100 prosent kromfri og resirkulerbar.

Green comfort

Green Comfort Camino Red i oljet skinn. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. Sandalen har tre borrelåsremmer. En bred fot får plass i sandalen, og den er perfekt på arbeid en varm sommerdag. Sandalen er kledd i et miljøvennlig materiale som transporterer fukt. Er 100 prosent kromfri og resirkulerbar.

Green comfort

Green Comfort Camino Blue i oljet skinn. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. Sandalen har tre borrelåsremmer. En bred fot får plass i sandalen, og den er perfekt på arbeid en varm sommerdag. Sandalen er kledd i et miljøvennlig materiale som transporterer fukt. Er 100 prosent kromfri og resirkulerbar.

Green comfort

Green Comfort Camino White i oljet skinn. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. Sandalen har tre borrelåsremmer. En bred fot får plass i sandalen, og den er perfekt på arbeid en varm sommerdag. Sandalen er kledd i et miljøvennlig materiale som transporterer fukt. Er 100 prosent kromfri og resirkulerbar.

Green comfort

Green Comfort sandal til dame og herre i sort skinn. Modellen har helkappe og kommer med tre borrelåsremmer som strammes over vristen. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten.

Green comfort

Green Comfort sandal i sort oljet skinn. Sandalen har tre regulerbare borrelåsremmer over vristen og en på hælen for perfekt passform. Sandalen har polstring på remmenes innside for å unngå gnagsår. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. En god sandal til arbeid eller på lange turer.

Green comfort

Green Comfort Camino Black i oljet skinn. Sandalen har en myk energisåle som er støtdempende og formes etter foten. Sandalen har tre borrelåsremmer. En bred fot får plass i sandalen, og den er perfekt på arbeid en varm sommerdag. Sandalen er kledd i et miljøvennlig materiale som transporterer fukt. Er 100 prosent kromfri og resirkulerbar