Fotpleie

Fotpleie fra tyske GEHWOL betyr kvalitet. Helt fra den spede begynnelsen i 1868 har GEHWOL produsert kremer og fotpreparater. Navnet GEHWOL har alltid stått for kompetanse og pålitelighet innenfor fotpleie. Med GEHWOL som partner kan du stole på oss når det gjelder dine føtters velvære og pleie.

Produsenten tar hele tiden i bruk vitenskapelige nyvinninger i alle deres produkter og kombinerer dem med resultater fra egen forskning og erfaring. Hos GEHWOL er kun det beste godt nok.

GEHWOL trykkbeskyttelse er meget hudvennlig og laget i mykt og høyelastisk materiale. Produktene hjelper i tilfriskningen av sår og skader på føttene. De beskytter samtidig det skadde området mot støt og trykkbelastning.

Fotpleieproduktene er utviklet for å lindre og helbrede en rekke hudlidelser og andre tilstander på føttene. Tørr hud, sprukne negler, hard hud, fotklut, fotbrann og kalde føtter er noen av tilstandene produktene kan brukes mot. Klikk på produktene under for å lese mer om egenskapene til kremene og fotpleieproduktene.

Fotpleie

Fotkrem

Fotpleie

Fotpleieprodukter

Fotpleie

Fotpleieapparater