Albuestøtte

Vi har flere typer løsninger for albuestøtte ved ulike type skader i arm. Det kan oppstå smerter i albue og sener ved fritidsaktiviteter som tennis og golf. Det finnes flere løsninger med albuestøtte som hjelper en vond albue å leges. Vi har produktene som lindrer og fremskynder tilfriskning av skade i albue, overbelastning av sener i albue og etter operative inngrep.

I ulike yrker hvor samme armbevegelse gjentas gjennom hele dagen, kan det som kalles tennisalbue oppstå. Tilstanden kjennetegnes av smerter og ømhet i sener og muskler i armen.

Vi fører bandasjer og ortoser fra flere kvalitetsprodusenter. Ortose betyr å stabilisere og gi støtte. En ortose skal også erstatte tapt funksjon, begrense bevegelse og rette opp feilstillinger. Våre bandasjer gir god støtte til muskler og ledd ved skade. Støttebandasjene vil gjøre det mulig å utføre arbeidsoppgaver eller fritidsaktiviteter ved moderate smerter.

Albuestøtte

Albuestøtte: Dette er den gode albuestøtten fra tyske BORT Medical. Bandasjen er strikket sirkulært og er elastisk både på tvers og på langs. Den strammer på en behagelig måte, og føles ikke irriterende da den ikke har sømmer direkte mot hud. Brukes som støtte etter operasjon og som artrose. Kommer i alle størrelser.

Albuestøtte

Albuestøtte: Dette støttebåndet brukes ved epikondylitt, en smertetilstand som skyldes overbelastning i senefestene på innsiden og utsiden av albuen. Tilstanden oppstår med gjentatte belastninger på samme sted over tid, også kjent som tennis- og golfalbue. Anatomisk utformet med elastisk borrelås for enkel bruk.