Grete Waitz

Grete Waitz kolleksjonen skal bidra til å redusere belastningskader hos mennesker som står og går mye på harde underlag i jobb og på fritiden. Produktene har en patentert Waitz Energy Balance (WEB-såle) som gir god støtdemping. Dermed skånes føtter, ledd og skjelett. Grete Waitz såler og sko har to års dempegaranti.

Grete Waitz

Grete Waitz sandal (hvit) brukes mye i arbeid og til fritid. Spesielt godt egnet til dem som beveger seg mye på hardt underlag. Dette er en damesandal med en nyutviklet sportssåle med god demping. Modellen kommer med borrelås for lett justering.

Grete Waitz

Grete Waitz sandal (sort) brukes mye i arbeid og til fritid. Spesielt godt egnet til de som beveger seg mye på hardt underlag. Dette er en damesandal med en nyutviklet sportssåle med god demping. Modellen kommer med borrelås for lett justering.

Grete Waitz

Grete Waitz klogger (sort) er en av de mest populære modellene i kolleksjonen. Innersålen er laget av HGP, et superelastisk og støtdempende materiale. Effekten av støtsålen varer i flere år, selv ved daglig bruk. God passform og god gripeevne på undersålen. Tåler vannsøl. Justerbar rem. Størrelse 35-47.

Grete Waitz

Grete Waitz klogger (blomst) er en av de mest populære modellene i kolleksjonen. Innersålen er laget av HGP, et superelastisk og støtdempende materiale. Effekten av støtsålen varer i flere år, selv ved daglig bruk. God passform og god gripeevne på undersålen. Tåler vannsøl. Justerbar rem. Størrelse 35-41.

Grete Waitz

Grete Waitz klogger (hvit) er en av de mest populære modellene i kolleksjonen. Innersålen er laget av HGP, et superelastisk og støtdempende materiale. Effekten av støtsålen varer i flere år, selv ved daglig bruk. God passform og god gripeevne på undersålen. Tåler vannsøl. Justerbar rem. Størrelse 35-47.