Arcopedico

Arcopedico er sko med en deilig følelse av komfort. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Det er derfor den som står og går mye i løpet av dagen, bør velge denne skoen. Modellene har forskjellige høyde på hæl.

Arcopedico

Arcopedico StepsL15 er en sko for den gode komfort-følelsen. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Skoen for dem som står og går mye i løpet av dagen. Kan maskinvaskes på 30 grader.

Arcopedico

Arcopedico Ballerina (sort) er en sko med pustende Lycra stretch-overside. PU i sålens ytterside. Støtdempende og sklihemmende såle med uttagbar innersåle. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Kan maskinvaskes på 30 grader.

Arcopedico

Arcopedico Ballerina (rød) er en sko med pustende Lycra stretch-overside. PU i sålens ytterside. Støtdempende og sklihemmende såle med uttagbar innersåle. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Kan maskinvaskes på 30 grader.

Arcopedico

Arcopedico Ballerina (beige) er en sko med pustende Lycra stretch-overside. PU i sålens ytterside. Støtdempende og sklihemmende såle med uttagbar innersåle. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Kan maskinvaskes på 30 grader.

Arcopedico

Arcopedico New Sec (sort) er en sko med en deilig følelse av komfort. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Det er derfor den som står og går mye i løpet av dagen, bør velge denne skoen. Velg modellen Steps hvis du vil ha litt høyere hæl.

Arcopedico

Arcopedico New Sec (rød) er en sko med en deilig følelse av komfort. Den unike mykheten i kombinasjon med støtte, gjør at hele kroppens vekt fordeles over hele foten. Det er derfor den som står og går mye i løpet av dagen, bør velge denne skoen. Velg modellen Steps hvis du vil ha litt høyere hæl.