Håndleddstøtte

En håndleddstøtte avlaster ved skader og smerter i håndleddet. Støttebandasjene hindrer bevegelse og stabiliserer leddet. Brukes ved kronisk, posttraumatisk eller postoperativ bløtvevsskade på håndleddet. Ved lammelse, immobilisering etter mild til moderat forstuing. Ved konservativ behandling av tendinitt og tenosynovitt, revmatoid artritt og etter fjerning av gips.

Skade i håndleddet kan oppstå som følge av fysisk aktivitet og i yrker der hendene er utsatt for belastning og slitasje over tid. Tilstanden kjennetegnes av smerter og ømhet. Betennelsestilstander lindres med en håndleddstøtte.

Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

En håndleddstøtte fremskynder tilfriskning etter skade, ved overbelastning og etter operative inngrep. Se under for mer informasjon om løsninger for håndleddstøtte.

Håndleddstøtte

Håndleddstøtte: Dette er en håndleddstøtte med aluminiumsskinne og ekstra bred støttestropp til håndleddet. Den hindrer bevegelse og stabiliserer leddet. Brukes ved kronisk, posttraumatisk eller postoperativ bløtvevsskade på håndleddet, lammelse, immobilisering etter mild til moderat forstuing, konservativ behandling av tendinitt og tenosynovitt, revmatoid artritt og etter fjerning av gips.

Håndleddstøtte

Håndleddstøtte: Denne tommelstøtten fra BORT medical er fremstilt av hudvennlig materiale og har en formbar aluminiumsskinne. Den fremskynder tilfriskning ved immobilisering av tommelfingeren. Brukes ved skader på tommelens ledd, ved skader og slappe ligamenter i tommelen og ved revmatoid artritt.

Håndleddstøtte

Håndleddstøtte: Denne bandasjen brukes ved overbelastning av håndleddet. Virker ved å stabilisere leddet og hindre ytterligere belastning. Fremstilt av et materiale som kjennes behagelig mot huden. Er elastisk og kommer med borrelås for enkelt å tas av og på.