Hansker

Hansker fra Medima hel- og halvmodell bør alltid ligge tilgjengelig på en kald dag. Med angoraull i hansken, regulerer du temperaturen på en lett og behagelig måte.

Medima er en tysk produsent av kvalitetsplagg laget av ull. En viktig bestanddel i Medima varme ullplagg er angoraull som består av de fineste og tynneste ulltrådene vi kjenner til. Medima angoraull har en rekke gode kvaliteter. Angora absorberer mer fukt enn annen ull, slik at Medimas varme ullplagg ikke føles klamme og våte. Ulltypen angora er i tillegg tre ganger varmere enn vanlig ull.

Vårt sortiment passer for alle som trenger behagelige og helsebringende varme ullplagg. Plaggene vil garantert hjelpe deg å holde sykdom unna i kulden. Med bruk av angoraull blir også plaggene smidig og bevegelig på kroppen. Plaggene kjennes dessuten svært behagelig ut mot naken hud. Se under for vårt utvalg av hansker.

Hansker

Medima halvfingerhanske isolerer godt de delene av huden den dekker. Hansken består av hele 50 prosent angora, 30 prosent ull og 20 prosent polyamid. Angoraull er tre ganger varmere enn vanlig ull.

Hansker

Denne Medima-modellen inneholder litt mindre angoraull, men isolerer godt de delene av huden som dekkes. Hansken består av 35 prosent angora, 35 prosent polyamid, 27 prosent ull og tre prosent elastan.

Hansker

Våre Medima-hansker for utendørsbruk er myke, isolerende og klør ikke. De kommer i en rekke forskjellige farger. Hanskene består av 35 prosent angora, 35 prosent polyamid, 27 prosent ull og tre prosent elastan.