Tilbehør stokker

AS Helsebutikken har ekstrautstyret for din spaserstokk.  Tilbehør stokker innbefatter ispigger, gummipropper og praktiske stropper som holder stokken stabil på is, snø og glatt underlag.

Vi har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Tilbehør stokker

Tilbehør stokker ispigg: Denne sammenleggbare piggen passer på alle stokker og er enkel å ta av og på. Gir et sikkert grep på is, snø og glatt underlag

Tilbehør stokker

Tilbehør stokker: Denne praktiske skinnreimen sørger for at du ikke glemmer spaserstokken din. Lett å feste til stokken og reimen henger behagelig rundt håndleddet. Imitert sort skinn. Vekt: 12 gram. Bredde 18 mm. Passer alle spaserstokker

Hempe til stokk

Tilbehør stokker: Denne praktiske skinnreimen sørger for at du ikke glemmer spaserstokken din. Lett å feste til stokken og reimen henger behagelig rundt håndleddet. Imitert brunt skinn. Vekt: 12 gram. Bredde 18 mm. Passer alle spaserstokker.

Art. 908-922 - Ossenberg - Gummipropp_Doppsko_sort_brun

Tilbehør stokker: Gummikapsler laget for spaserstokk. Gjør at den får et fastere grep mot underlaget. Passer stokker med følgende diameter: 8-10-12-14-16-18-20-22 mm.

 Gummipropp stokker

Tilbehør stokker: Gummikapsler laget for spaserstokk. Gjør at den får et fastere grep mot underlaget. Kapslene har en kjerne av stål. Den gripevennlige profilen sikrer stabilitet. Passer til 16 mm rørdiameter. Vekt: 46 gram.