Angora

Medima er en tysk produsent av kvalitetsplagg laget av ull. En viktig bestanddel i Medima varme ullplagg er angoraull som består av de fineste og tynneste ulltrådene vi kjenner til. Medima angoraull har en rekke gode kvaliteter. Angora absorberer mer fukt enn annen ull, slik at Medimas varme ullplagg ikke føles klamme og våte. Ulltypen angora er i tillegg tre ganger varmere enn vanlig ull.

Derfor er Medima-tekstilene med angora spesielt egnet til personer som har muskel- og leddplager som trenger varmende ullplagg på utsatte steder. Vi fører følgende plagg med angora fra Medima: Undertøy dame og herre, sokker, rygg- og skuldervarmer, knevarmer, pulsvarmer, halsvarmer og hansker.

Vårt sortiment passer for alle som trenger behagelige og helsebringende varme ullplagg. Plaggene vil garantert hjelpe deg å holde sykdom unna i kulden. Med bruk av angoraull blir også plaggene smidig og bevegelig på kroppen. Plaggene kjennes dessuten svært behagelig ut mot naken hud. Ved å klikke deg videre kan du lese mer om hvert produkt og egenskapene til de ulike Medima-tekstilene.

 

Agora undertøy dame

Undertøy dame

Agora Undertøy herre

Undertøy herre

Angora Sokker

Sokker

Angora rygg-og-skuldervarmer

Rygg-og-skuldervarmer

Angora knevarmer

Knevarmer

Angora pulsvarmer

Pulsvarmer

Angora halsvarmer

Halsvarmer

Agora Kasjmir

Kasjmir

Angora hansker

Hansker

Agora genser

Genser