Ryggstøtte

Smerter i rygg, skuldre og nakke kan oppstå hvis du har stillesittende arbeid eller dårlig kroppsholdning. Med våre ryggstøtter får du automatisk en bedre holdning. I tillegg forebygger og lindrer våre produkter ryggsmerter.

Bruk ryggstøtte ved smerter i korsryggen, ved hekseskudd (lumbago) og ved forbigående ryggsmerter. En ryggstøtte stabiliserer musklene med en gang den er tatt på.

En ryggstøtte erstatter tapt funksjon, begrenser bevegelser og retter opp feilstillinger. Våre bandasjer gir god støtte til muskler og ledd ved skade. Støttebandasjene vil gjøre det mulig å utføre arbeidsoppgaver og fritidsaktiviteter ved moderate smerter.

Se under for beskrivelser av våre ryggstøtter.

Ryggstøtte

Ryggstøtte: Denne ryggstøtten egner seg godt ved smerter i korsryggen og ved hekseskudd (lumbago). Den stabiliserer effektivt ryggen og kan også brukes forebyggende. Den er elastisk og laget av et materiale som er behagelig mot huden. Den har to skinner i ryggregionen for ekstra stabilisering.

Ryggstøtte

Ryggstøtte: Denne ryggbandasjen er elastisk og anatomisk strikket for å passe din kroppsform. Den har fire skinner i ryggregionen for ekstra stabilisering, og stabiliserer musklene i ryggen med en gang den er tatt på. Brukes ved behandling av smerter i korsryggen, andre ryggsmerter, tilbakevendende ryggsmerter og ved ulike typer forbigående ryggskader. Sort modell.

Ryggstøtte

Ryggstøtte: Denne ryggbandasjen er elastisk og anatomisk strikket for å passe din kroppsform. Den har fire skinner i ryggregionen for ekstra stabilisering, og stabiliserer musklene i ryggen med en gang den er tatt på. Brukes ved behandling av smerter i korsryggen, andre ryggsmerter, tilbakevendende ryggsmerter og ved ulike typer forbigående ryggskader. Hvit modell.

Ryggstøtte

Ryggstøtte: Denne smarte løsningen gir stabil støtte over korsryggen og bekkenet. Dette er en lav ryggortose med kraftig støttefunksjon. Brukes ved lumbago, isjias samt andre vanlige plager i korsryggen. Laget av et hudvennlig materiale og klør ikke. Er lett å ta på og av. Ryggbeltet er elastisk og utstyrt med borrelås.