Støttestrømper

Vi har kompresjon- og støttestrømper fra en rekke kvalitetsprodusenter. En tilpasset strømpe reduserer ubehag og hovne bein ved sykdom, i et trangt flysete, ved graviditet, ved stillestående arbeid og etter en operasjon. Blodsirkulasjonen forbedres, leggkramper uteblir og risikoen for blodpropp blir mindre.

Vårt sortiment innen strømper passer for alle som reiser mye, eller som sitter i samme stilling over lengre tid. Kompresjonsstrømper og støttestrømper yter et ekstra trykk på venepumpen og forbedrer blodets kretsløp fra bein og føtter tilbake til hjertet. Uten bruk av støttestrømper blir dette trykket svakere, jo lenger vekk fra hjertet man kommer.

Hevelser i beina reduseres vesentlig med støttestrømper og faren for blodpropp minskes markant. Støttestrømpene er  ikke egnet som en direkte behandling, men fungerer som en forebyggende løsning. Kompresjonsstrømper er derimot velegnet i begge tilfeller. Disse reduserer også hevelser og lidelser, samtidig som det effektivt hjelper mot åreknuter.

Det er spesielt sengeliggende pasienter og nyopererte som har nytte av disse strømpene da risikoen for blodpropp reduseres vesentlig. Samtidig fungerer de også som et effektivt verktøy for gravide og andre med en stillesittende hverdag.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Klikk deg videre for å lese mer om ortoser og støttebandasjer. Vi veileder deg i valg av riktig bruk og plassering av din bandasje og ortose.

Støttestrømper

Støttestrømper

Støttestrømper

Reisestrømper

Støttestrømper

Kompresjonsstrømper