Gripetang

Vi fører Ossenberg gripetang som er et nyttig redskap for dem som ikke kan bøye eller strekke seg. Med et ergonomisk håndtak plukker man enkelt opp papir, aviser og kopper fra gulvet.

Den er utstyrt med magneter som gjør det enkelt å plukke opp mindre metallgjenstander, som for eksempel nøkler.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

sammenleggbar gripetang

Gripetang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ossenberg sammenleggbar gripetang er egnet for høyre- og venstrehendte. Tangen har tilpassede ergonomiske håndtak. Den er laget av aluminium og fungerer med lite kraftoverføring via kabel til gripekloen. Lengde: 53 centimeter. Tåler 2 kilos belastning.

Gripetang

sammenleggbar Gripetang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ossenberg sammenleggbar gripetang er egnet for høyre- og venstrehendte. Tangen har tilpassede ergonomiske håndtak. Den er laget av aluminium og fungerer med lite kraftoverføring via kabel til gripekloen. Lengde: 83 centimeter. Tåler 2 kilos belastning.