Fotkrem

Fotkrem og andre fotpleieprodukter er utviklet for å lindre og helbrede en rekke hudlidelser og andre tilstander på føttene. Tørr hud, sprukne negler, hard hud, fotklut, fotbrann og kalde føtter er noen av tilstandene produktene kan brukes mot. Bla videre ned for å lese mer om egenskapene til kremene og fotpleieproduktene.

Produsenten tar hele tiden i bruk de nyeste vitenskapelige nyvinningene i alle deres produkter og kombinerer dem med resultater fra selskapets egen forskning og årelange erfaring. Hos GEHWOL er kun det beste godt nok. GEHWOL fotpreparater dekker hele spekteret for en hudpleie som virker. Serien er utviklet for alle som ønsker å gjøre noe godt for føtter og bein.

Kremer og annet tilbehør fra GEHWOL føres kun hos fotpleiere og godkjente forhandlere.

Fotkrem

GEHWOL CREME FOTBAD

Unn deg dette forfriskende fotbad-konsentratet. Konsentratet som blandes med varmt vann, inneholder vendelrot og lavendel. Konsentratet er lett å dosere og økonomisk i bruk. For et bad med tre-fire liter varmt vann, er en teskje nok. Slitne, verkende og anstrengte føtter blir som nye etter en runde i fotbadet. Huden på føttene blir myk og smidig. Regelmessige bad forebygger fotsopp og fjerner vond lukt.

Anbefales til regelmessig bruk.

 

 

Fotkrem

GEHWOL FOTKREM GREEN

Kremen hjelper mot svettende føtter. Den inneholder en hurtig absorberende krem med sheasmør, jojobaolje og aloe vera og virkestoffet DEOZINC for langvarig beskyttelse mot lukt fra føttene. Svettedannelse normaliseres og svettenedbryting hindres. Føttene blir friske, luktfrie, glatte og smidige. Green inneholder naturlige eteriske oljer, oppkvikkende kamfer og kjølende mentol demper straks sviende og vonde føtter.

Fotkrem på tube, 75 ml

 

 

FotkremGEHWOL FOTKREM BLUE

Blue er en fuktighetsgivende, naturlig frisk fotkrem. Svettedannelsen normaliseres samtidig som kremen hindrer at svetten løser seg opp. Naturlig effekt fra rosmarin, bergfuru og lavendel.

De naturlige eteriske oljene, kamfer og kjølende mentol, lindrer brennende og ømme føtter umiddelbart.

Foten styrkes. Kremen er dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

FotkremGEHWOL FOTKREM RED

Red er fotkrem som virker mot kalde føtter. Kremen er en varmende pleiebalsam for tørr hud og er behagelig ved trette, medtatte og vonde føtter. Oppkvikkende kamfer, ekstrakter fra paprika og ingefær samt eteriske oljer av rosmarin og dvergfuru, stimulerer blodsirkulasjonen og sørger for en behagelig varmefølelse.

Kremen er dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

FotkremGEHWOL FOTKREM MINT

Mint er en kjølende fotkrem som gjør føttene friske og holder dem i god form, enten før eller etter en aktiv dag. Naturlig mentol, eteriske oljer av rosmarin, dvergfuru og lavendel forfrisker og styrker trette og sviende føtter øyeblikkelig. Kremen fjerner lukt av fotsvette i lang tid.

Påfør kremen tynt på føttene og beina og massér den lett inn. Kremen trekker hurtig inn, fetter ikke, forfrisker og etterlater en behagelig følelse av pleiete føtter. Kremen er dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

FotkremGEHWOL FOTKREM LEG VITALITY

Vitality er en balsam for den daglige pleie av bein og føtter. Den trekker hurtig inn i huden, og sørger for pen og myk hud. Ved lett massasje med kremen opptar huden de naturlige innholdsstoffene og virker lindrende ved trette og tunge ben. Verdifull avokadoolje, ekstrakter fra sjøalger og vitamin E sørger for LEG VITALITYs spesielle egenskaper som er behagelige for huden. Problemsoner med tørr, flassende hud reduseres. Hudens fuktighet forbedres merkbart. Allantoins virkemiddel bisabolol understøtter de pleiende egenskapene og forsterker virkningen av tilsetningsstoffer fra planter. Hamamelis – en nøtteekstrakt fra busken ved samme navn – virker strammende for huden. Kremen er dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 125 ml.

 

 

 

FotkremFOTKREM HERBAL BATH

Fotbadet myker opp hard hud. Brukes mot ru og sprukken hud på føttene, fotsvette og fotlukt. Kombinasjon av tilsetningsstoffer bestående av eteriske oljer fra dvergfuru, rosmarin og lavendel på naturlig basis hjelper mot mange fotplager. Selv den hardeste hud, trevler og liktorn mykes opp. Herbal Bath egner seg ypperlig ved ru og sprukken hud på føttene (sprekker, fissurer og røde steder). Det renser intensivt og deodoriserer langvarig. For mye fotsvette blir normalisert og ubehagelig lukt av fotsvette fjernes. GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Bath vitaliserer føttene. Man får en langvarig, velgjørende følelse av friskhet. Ved regelmessig bruk gir fotbadet sunne føtter med frisk hud. Fotbadet er dermatologisk testet og egnet for diabetikere. Fotbad, 400g.

 

 

Fotkrem
GEHWOL FOTKREM HYDROLIPI-LOTION

En lett krem for daglig pleie av tørr hud på føtter og bein. Den trekker meget raskt inn i huden og kompenserer for manglende lipider og fuktighet. Hudens naturlige beskyttelse bringes i likevekt. Inneholder karbamid og glyserin som binder fuktigheten i de dypereliggende hudlagene. Hornhud blir smidigere og dannelsen av overflødig hud reduseres. Avokadoolje og jojobaolje tilfører lipider til den tørre huden. Ceramid er en viktig del av hudens egen beskyttelsesfunksjon og forsterker den naturlige barrieren samtidig som huden beskyttes mot uttørring. Flassing reduseres. Uparfymert, dermatologisk testet og egnet for diabetikere. Fotkrem på tube, 150 ml.

 

 

 

 

FUSSKRAFT Caring Foot SprayFOTKREM CARING FOOT SPRAY

Sprayen viker avkjølende, oppfriskende og mykgjørende på hard hud. Den er forfriskende og fjerner samtidig plagsom fotlukt. Huden beskyttes effektivt mot fotsopp. Naturlige pleiestoffer trenger inn i huden og fremmer hudens fornyelse. Urea og Allantoin tilfører fuktighet og forhindrer hard hud, huden på foten forblir glatt og velpleid.

Dermatologisk testet og egnet for diabetikere. Spray, 150 ml.

 

 

 

Art. 11 24 005 - gehwolGEHWOL FOTKREM

Kremen forhindrer sviende føtter, sår og gnagsår samt skrubb- og sittesår. Den motvirker betennelser, forebygger soppinfeksjoner og setter svettekjertlenes produksjon tilbake til et normalt nivå. Kremen fjerner lukt av svette og andre bivirkninger forbundet med mye fotsvette. Amputasjonsstumper beskyttes på samme måte som hendene ved sterk belastning. Dessuten beskytter kremen mot frostknuter og kalde føtter. Dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

 

Art. 11 24 105 - gehwolGEHWOL EXTRA

Kremen pleier, styrker og desinfiserer huden på føttene. Den hindrer sviende føtter, fotsopp, fotlukt, hard hud, sår og gnagsår. Den gjør tørr og sprukken hud, smidig. Naturlige oljer som eukalyptus, rosmarin, lavendel og timian, vitaliserer føttene og styrker deres belastningsevne. Kremen stimulerer blodsirkulasjonen og beskytter mot kalde og fuktige føtter. Dette er en universell fotpleiekrem med stort virkningsområde. Til den daglige intensive pleien. Dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

 

Art. 11 24 405 - gehwolGEHWOL WARMING BALM

Kremen brukes mot kalde føtter. Fuktighetsgivende pleie for tørr og normal hud. Ekstrakter fra alger, paprika, ingefær, eteriske oljer av rosmarin og lavendel, samt oppfriskende kamfer, stimulerer blodsirkulasjonen og gir en behagelig varmefølelse. Blandet i en basis av pleiende stoffer som avokadoolje, bivoks og lanolin, bidrar aloe vera, karbamid og glyserin forbedrer hudens fuktighetsnivå. Stoffene hjelper huden med å binde og lagre den naturlige fuktigheten. Pålitelige antiseptika som hindrer fotlukt, fotsopp og kløe mellom tærne. Tips: Du kan forsterke den varmende effekten ved å unne beina dine et varmt GEHWOL fotbad før du smører dem. Dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

Art. 11 24 705 - gehwolGEHWOL BALM

Kremen som brukes på tørr hud, er en forfriskende og oppkvikkende fotbalsam. Pleier, deodoriserer, forhindrer fotsopp. Kjølende mentol og naturlige eteriske oljer av rosmarin og lavendel forfrisker og vitaliserer. Sviende føtter og tretthetstegn forsvinner straks. Trette, vonde føtter vitaliseres. Antimikrobielle stoffer forhindrer lukt av fotsvette i lang tid, og har en virksom beskyttelse mot fotsopp og holder føttene hygienisk friske. Ru og sprukken hud blir glatt, smidig og motstandsdyktig. Aloe vera binder i tillegg fuktighet i huden. GEHWOL BALM for tørr, skjør hud etterlater en behagelig følelse av velpleid hud. Dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

GEHWOL BATH SALTGEHWOL BATH SALT

Fotsaltet som hjelper ved såre, brennende og svettende føtter. Saltet stimulerer trette føtter og fjerner plagsom svie på føttene. Hard hud, træler og liktorn mykes opp. Hudens porer renses grundig; huden forblir motstandsdyktig og elastisk. Naturlige eteriske oljer av lavendel, rosmarin og timian fremmer blodsirkulasjonen. Føttene varmes og stimuleres i lang tid. En påfølgende behandling av føttene med GEHWOL CARING FOOTDEO eller GEHWOL BALM styrker virkningen. Fotsalt 10 x 25 gram. Dermatologisk testet.

 

 

 

Art. 11 40 105 - gehwolGEHWOL CRACKED SKIN

Dette er en pleiende salve for veldig hard, sprukken, tørr og ru hud. Kremen inneholder helende spesialsåpe og utvalgte hudvennlige fettstoffer. Fettstoffene inneholder naturlige eteriske oljer og det pleiende vitamin pantenol. Ved regelmessig bruk får huden igjen sin naturlige elastisitet, motstandskraft og beskyttelse. Dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

 

Art. 11 40 805 - gehwolGEHWOL LIPIDRO CREAM

Kremen for optimal pleie av tørr og sensibel hud. De høyverdige innholdsstoffene utligner mangel på fuktighet og får hudens beskyttelsesfunksjon i en naturlig balanse. Karbamid binder vann i de dypereliggende hudsjiktene. Hard hud mykes opp og sterk nydannelse reduseres. Havtornolje og avokadoolje, som har en høy andel på umettede fettsyrer, tilfører igjen lipider til den tørre huden, og forhindrer dermed vanntap grunnet fordunsting. Denne funksjonen understøttes av en spesiell algeekstrakt. Allantoin, et innholdsstoff fra hestekastanjen, fremmer hudens fornyelse. Farnesol er deodoriserende. Uparfymert, dermatologisk testet og egnet for diabetikere.

Fotkrem på tube, 75 ml.

 

 

 

 

 

 

Art. 102350800 - gehwolNOURISHING FOOT SPRAY

Sprayen inneholder mentol og virker avkjølende og oppfriskende. For daglig fotpleie. Ideell for sport og når du er på reise. Sink-Ricinoleat fjerner og hindrer svettelukt på føttene og i skoene. Den behagelige parfymeringen gir sikkerhet mot svettelukt. Antimikrobielle virkestoffer beskytter mot fotsopp når du bor på hotellrom, i badet, badstuer, når du prøver sko og når du bruker leiesko.

Kan også sprayes direkte i skoene.