Scholl

Scholl er helsesandaler for herrer og damer som liker å se bra ut i tillegg til helsefordelene. En rekke av modellene har myke og behagelige adapta-såler som former seg etter foten og gir ekstra avlastning. Sålene er høyere bak enn foran, og har en dempende effekt med innebygget pute ved hælen. Belastning på ledd og knær minskes.

Scholl_-_Aalim_rød[1]

Scholl Aalim rød, passer for alle som sliter med smerter i ryggen. Passer de fleste føtter og justeres med borrelås. Forhøyning av sålen gir en avslappende og naturlig gange. Sålen er produsert i kork og gummi med anatomiske flex-zoner.

Scholl

Scholl Aalim sort, passer for alle som sliter med smerter i ryggen. Passer de fleste føtter og justeres med borrelås. Forhøyning av sålen gir en avslappende og naturlig gange. Sålen er produsert i kork og gummi med anatomiske flex-zoner.

Scholl_-_Catalina_sort[1]

Scholl Catalina. En lett og smidig sandal i slip-in modell. En myk og behagelig adapta-såle former seg etter foten og gir ekstra avlastning. Sålen er forhøyd bak og har en dempende effekt med innebygget pute ved hælen. Belastning på ledd og knær minskes.

Scholl_-_Moldava_sort[1]

Scholl Moldava Black. En klassiker i kalvelær med bioprint adapta og to stillbare reimer. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl_-_Moldava_sort_men[1]

Scholl Moldava Men. En klassiker i kalvelær med bioprint adapta og to stillbare reimer. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl_-_Moldava_rød[1]

Scholl Moldava Red. En klassiker i kalvelær med bioprint adapta og to stillbare reimer. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl_-_Moldava_brun[1]

Scholl Moldava Brown. En klassiker i kalvelær med bioprint adapta og to stillbare reimer. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl_-_New_Massage_blå[1]

Scholl New Massage. En god sandal med massasjeknotter for god komfort og behagelig gange.

Scholl

Scholl Nautilus. En lett og smidig sandal med regulerbar borrelåsspenne. Sandalen holder føttene friske og tørre. Sålen er mønstret for å massere frem god blodsirkulasjon

Scholl_-_Nejek_sølv[1]

Scholl Nejek sølv er en fiks sandal med adapta-såle og overdel i lysgrå satin med perler. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl_-_Heaven_sort[1]

Scholl Heaven Unisex. Dette er en god reimsandal i nubuck med bioprint adapta og to stillbare reimer. Sålen gir en avslappende og naturlig gange.

Scholl

Scholl Rio White. Klassiske sandaler med tre spenner og gripevennlig såle. Sandalen former seg etter foten og gir den en god støtte. Sandalen er utrolig behagelig på foten, og passer spesielt for dem med ryggproblemer.

Scholl

Scholl Rio Red. Klassiske sandaler med tre spenner og gripevennlig såle. Sandalen former seg etter foten og gir den en god støtte. Sandalen er utrolig behagelig på foten, og passer spesielt for dem med ryggproblemer.

Scholl

Scholl Rio Black. Klassiske sandaler med tre spenner og gripevennlig såle. Sandalen former seg etter foten og gir den en god støtte. Sandalen er utrolig behagelig på foten, og passer spesielt for dem med ryggproblemer.