Krykker

Krykker og stokker brukes ved skade og svekkelse i bein og overkropp. Vi har et stort utvalg produkter og tilbehør som hjelper deg ved ubalanse, og ved skade som gjør at foten ikke kan belastes. Krykker brukes året rundt, og vi har tilbehør som pigger og annet tilleggsutstyr for trygg bruk.

Alle hjelpemidler for støtte kan tilpasses individuelt, men kommer prefabrikkert i mange forskjellige størrelser. Vi hjelper deg med å finne riktig hjelpemiddel og det tilleggsutstyret som passer best for deg i henhold til diagnose,  alder,  aktivitetsnivå og til ditt behov.

Vi har også et stort utvalg av stokker. Ved skade og svekkelse i bein og overkropp, noe som er vanlig med økende alder, kan det være lurt å ha ekstra støtte slik at man ikke faller. Vi hjelper deg ved ubalanse, og ved skade som gjør at foten ikke kan belastes. Stokker brukes året rundt, og vi har tilbehør som pigger og annet tilleggsutstyr for trygg bruk

Vi har ekstrautstyret for krykker og stokker for sikker bruk på glatt underlag. Ispigger, gummipropper og praktiske stropper holder stokk og krykke  stabil på is, snø og glatt underlag.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Klikk deg videre for å lese mer om krykker og tilbehør.

Krykker

Krykker

Krykker

Barnekrykker

Krykker

Anatomiske krykker

Krykker

Reisekrykker

Art. 12637 - Ossenberg - Trestokk - Mahogni_look

Stokker

Art. 1718- osseberg - ispigg 2

Tilbehør krykker

Art . 1718 - Ossenberg - Universal ispigg - Oppklappbar

Tilbehør stokker

Art.2483 - Osenberg-sammenleggbar

Gripetang