Støttestrømper

BAHNER støttestrømper virker ved å følge fotens anatomi fra ankel til lår. Strømpene legger press på fotens blodårer. Presset avtar jo lengre opp man kommer. Virkningen varer så lenge man bruker strømpene. Hjelper trøtte bein gjennom en lang arbeidsdag.

Art.101 bahner

BAHNER Classic Line er en strømpebukse med høy støtteeffekt. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket for daglig bruk. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Art.301 bahner

BAHNER Classic Line 70 knestrømpe har god støtteeffekt. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket, og strømpen egner seg til bruk på flyturen. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Art.303 bahner

BAHNER Classic Line 140 knestrømpe har sterkere støtteeffekt enn strømpe 70. Den har strikket Y-hæl. Tå og hæl er forsterket, og strømpen egner seg til bruk på flyturen. Laget av 83 prosent polyamid og 17 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.

Art.309 bahner

BAHNER knestrømpe for høst og vinterbruk. Denne strømpen har soft edge-støtte klasse to og klør ikke. Laget av 70 prosent polyamid, 10 prosent polyester og 20 prosent elastan. Vaskes på 30 grader.