Såler for vernesko

Grete Waitz kolleksjonen har såler for vernesko som bidrar til å redusere belastningsskader hos mennesker som står og går mye på harde underlag i jobben. Sko og såler skåner føtter, ledd og skjelett. Grete Waitz-sålene har to års dempegaranti.

En god såle er trykkavlastende og former seg etter foten. Såler gir ekstra god støtte og komfort til føttene dine. Få tenker over at det er føttene som bærer oss store deler av livet. En helsesåle bør brukes av alle som står og går mye i jobben.

En god såle påvirker en rekke tilstander for dine bein og føtter. Vi har et bredt utvalg av produkter som kan hjelpe fotsåler, sener og muskulatur til en sunnere tilværelse. Vi anbefaler at du prøver sko og såle på foten og kjenner hvordan den former seg rundt ditt fotblad for best mulig effekt. Vi har også et stort utvalg av hælinnlegg.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Såler for vernesko

Denne sålen fra Grete Waitz er en 4,5 mm tykk innleggssåle. Den har god demping og gir avlastning for fotbladet og hælen. Sålen forebygger belastningsskader og er en patentert Waitz Energy Balance-såle (WEB-såle). Passer de fleste typer sko.

Waitz-logo