Om oss

Her får du vite litt om oss og hva vi kan tilby.  AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens. Vi fører kun kvalitetsprodukter.

Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

For å trekke frem et produktsegment vi er stolte av, er våre behagelige og helsebringende ullplagg. Plaggene inneholder angoraull, og kjennes svært behagelig ut mot naken hud. Vi har også helsesko, krykker, fortpleieprodukter og ortoser som en del av våre kjernesegment.

Vi er medlem av Bandakjeden som har 52 butikker og over 200 helsearbeidere under sin paraply. Det stilles krav til alle ansatte i Bandakjeden om dokumentert fagkompetanse. Alle medlemmer gjennomgår fagkurs på Bandagistskolen, der deltakerne avlegger eksamen for å få sin godkjenning.

BANDA-logoen på butikkene skal være ditt garantistempel for kvalitet. Du skal vite at når du handler og søker råd hos en Bandabutikk, møter du rådgivere som kan sitt fag. Bandagisten har taushetsplikt og vil behandle alle opplysninger konfidensielt.

Velkommen til oss for en trygg og hyggelig handel.