GEHWOL

GEHWOL er en tysk kvalitetsprodusent som begynte å lage kremer og fotpreparater for 140 år siden. Navnet GEHWOL har alltid stått for kompetanse og pålitelighet innenfor fotpreparater. Med GEHWOL som partner kan du stole på oss når det gjelder dine føtters velvære og pleie.

Gehwol

Produsenten tar hele tiden i bruk de nyeste vitenskapelige nyvinningene i alle deres produkter og kombinerer dem med resultater fra selskapets egen forskning og årelange erfaring. Hos GEHWOL er kun det beste godt nok.

GEHWOL fotpreparater dekker hele spekteret for en hudpleie som virker. Serien er utviklet for alle som ønsker å gjøre noe godt for føtter og bein.

Fotpleieproduktene er utviklet for å lindre og helbrede en rekke hudlidelser og andre tilstander på føttene. Tørr hud, sprukne negler, hard hud, fotklut, fotbrann og kalde føtter er noen av tilstandene produktene kan brukes mot. Kremer og annet tilbehør fra GEHWOL føres kun hos fotpleiere og godkjente forhandlere.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.  Ved å klikke deg videre finner du mer informasjon om hvert av produktene.