Bandasjer

Vi fører bandasjer og ortoser fra flere kvalitetsprodusenter. Ortose betyr å stabilisere og gi støtte. En ortose skal også erstatte tapt funksjon, begrense bevegelse og rette opp feilstillinger. Våre bandasjer gir god støtte til muskler og ledd ved skade. Støttebandasjene vil gjøre det mulig å utføre arbeidsoppgaver eller fritidsaktiviteter ved moderate smerter.

Ortoser og støttebandasjer kan tilpasses individuelt, men kommer prefabrikkert i mange forskjellige størrelser. Vi hjelper deg med å finne den ortosen som passer i henhold til diagnose,  alder,  aktivitetsnivå og til ditt behov. Ortoser kan brukes til nakke, ledd, rygg og som støtte til ulike deler av over- og underkroppen.

Vårt sortiment innen bandasjer passer for alle som trenger funksjonsstøtte og som sliter med muskel, ledd eller skjelettlidelser.  Vi har også løsninger for deg som opplever bekkenløsning og har ortoser for bruk ved brokk.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens.  Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Klikk deg videre for å lese mer om ortoser og støttebandasjer. Vi veileder deg i valg av riktig bruk og plassering av din bandasje og ortose.

Bandasjer

Albuestøtte

Bandasjer

Ankelstøtte

Bandasjer

Knestøtte

Bandasjer

Håndleddstøtte

Bandasjer

Ryggstøtte

Bandasjer

Nakkekrage

Bandasjer

Brokk-og-magebelte

Bandasjer

Bekkenløsningsbelte