Knestøtte

En knestøtte avlaster trykkbelastningen på kneet ved skader og ømme ledd. Det kan oppstå smerte ved mild instabilitet i kneleddet, meniskskade, væskeansamling, hevelse og betennelsestilstander. Vi har produktene som lindrer og fremskynder tilfriskning.

Skade i kne og ømme ledd kan oppstå som følge av fysisk aktivitet eller i yrker hvor man står og går mye. Tilstanden kjennetegnes av smerter og ømhet. Betennelsestilstander lindres med en knestøtte.

Vi fører bandasjer og ortoser fra flere kvalitetsprodusenter. Ortose betyr å stabilisere og gi støtte. En ortose skal også erstatte tapt funksjon, begrense bevegelse og rette opp feilstillinger. Våre bandasjer gir god støtte til muskler og ledd ved skade. Støttebandasjene vil gjøre det mulig å utføre arbeidsoppgaver eller fritidsaktiviteter ved moderate smerter.

Vi har produktene som fremskynder tilfriskning av skade, overbelastning og etter operative inngrep i kneet. Se under for mer informasjon om løsninger for knestøtte.

Knestøtte

Knestøtte: Patellabåndet utformet for stabilisering og avlastning av kneet. Patella betyr kneskål. Båndet forsterker kneleddets muskelstøtte. Båndet er mykt og elastisk og føles behagelig mot huden. Brukes ved instabilitet i kneleddet og ved smerter og slitasjegikt.

Knestøtte

Knestøtte: Denne elastiske knestøtten avlaster det skadde leddet og forbedrer gjennomstrømningen av blod ved konstant press og massasje. Materialet puster og er behagelig mot huden. Knestøtten fungerer lindrende og helende ved betennelse, strekk, leddsykdommer og muskelsmerter og etter kirurgi.

Art. 2676466

Knestøtte med silikonring rundt kneskålen. Massasjeeffekten i knestøtten, samt silikonringen, forbedrer blodsirkulasjonen, dermed går tilfriskningen raskere. Genumedi har noen spesielle myke spiler på sidene for å gi bedre sidestøtte. Brukes ved mild instabilitet i kneleddet, meniskskade, væskeansamling, hevelse og betennelsestilstander.