Fotpleieapparat

Vi har fotpleieapparat med negle- og hudslipeverktøy for hjemmebruk og for den profesjonelle hudpleier. AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler for negler og hud. Vi fører kun kvalitetsprodukter.

Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Under kan du se bilder og lese mer om våre hudpleiesett:

PROMED EMOTION er et komplett manikyr- og pedikyrsett. Med de mange slipehodene blir ingen negle- og hudjobb for vanskelig. Flott design med LED-lys på slipemaskinen. Lett å regulere hastigheten. Sliper opp mot 12.000 o/min. Lett å rengjøre. Sikkerhetsstopp. Inkluderer 41 ulike deler.

 

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMED SENSITIVE er utstyret du trenger for å behandle negler og hud på en mer sensitiv og nøyaktig måte enn med PROMED EMOTION. Med kraftig lys og slipehoder vil manikyr- og pedikyrbehandlingene bli gjennomført raskt og effektivt. Komfortable, støvtette soft touch knapper styrer høyre/venstre rotasjon og slipemaskinen har en kraftig slipestyrke på opp til 15.000 o/min. Fem lysdioder angir slipehastighet. Settet kommer i en praktisk oppbevaringsboks.

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat

Fotpleieapparat