Tempur

Tempur sikrer en uthvilt kropp. Uten en god natts søvn fungerer vi mennesker dårlig. Konsentrasjonen, og vår evne til å utføre våre arbeidsoppgaver, svekkes. Men den aller viktigste egenskapen ved den gode nattesøvnen, er at den helbreder, forebygger sykdom og restituerer kroppen vår.

Hva om din kropp kunne bli helt avslappet og deretter gå inn i en dyp søvn hver eneste natt? TEMPUR-materialet former og tilpasser seg eksakt til din kroppsform, og gir støtte slik at du kjenner deg vektløs. Det unike TEMPUR-materialet er mykt der du vil ha det, og fast der det behøves. Dermed kan du våkne opp uthvilt og klar for dagen som venter.

Utviklingen av TEMPUR-materialet begynte hos NASA på 1970-tallet. Romfartsorganisasjonen tok i bruk et trykkavlastende materiale for å beskytte astronautene mot de enorme G-kreftene de opplevde under oppskyting. På 1980-tallet tok den svenske bedriften Fagerdala og den danske bedriften Dan-Foam NASAs teknologi ett steg videre – til bruk i madrasser. Bedriftene slo seg etter hvert sammen, og materialet som produseres i dag brukes i TEMPUR-madrasser i 76 land.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens. Vi fører kun kvalitetsprodukter.

Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Tempur

Madrasser

TEMPUR Original Pute

Ergonomiske puter

TEMPUR Traditional Pute

Tradisjonelle puter

Tempur

Sitteputer

TEMPUR® REISESOVEPUTE

Reiseputer

Tempur Leggstøtte

Støtteputer

Tempur

Tilbehør