Helsesko

En helsesko gir støtte og komfort til føttene dine. Få tenker over at det er føttene som bærer oss store deler av livet. Noen trenger en spesialsko på grunn av ulike størrelse på fotbladene. Også andre anatomiske tilstander kan kreve bruk av helsesko. Kalde føtter, slitne bein, tunge bein og sirkulasjonsforstyrrelser kan lindres med en helsesko.

AS Helsebutikken har et bredt utvalg som hjelper fotsåler, sener og muskulatur til en sunnere tilværelse, uansett tilstand. Vi fører ulike type helsesko, fotsenger, såler, oppbygde sko og ergonomisk tilpassede sko. Vi anbefaler at du prøver skoen på og kjenner hvordan den sitter på foten for best mulig effekt.  Våre medarbeidere vil hjelpe deg til rett valg av sko. Vi har også et stort utvalg av innleggssåler.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktig helsesko til ditt bruk. Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Klikk deg videre for å lese mer om produktene fra ledende merkevareprodusenter av det sunneste fottøyet på markedet.

Helsesko

Birkenstock

Helsesko

Scholl

Helsesko

Legero

Helsesko

Berkemann

Helsesko

Grete Waitz

Helsesko

Green Comfort

Helsesko

Arcopedico