Ankelstøtte

Ankelstøtte stabiliserer og lindrer. Vi har flere produkter som avlaster ved ankelskader og ømme ledd. Det kan oppstå smerter i ankelen ved strekkskader, forstuing, leddgikt og strekk i senefester. Vi har ulike løsninger for ankelstøtte som lindrer og fremskynder tilfriskning.

Ankelskader og ømme ledd kan oppstå som følge av fysisk aktivitet og i yrker hvor man står og går mye. Tilstanden kjennetegnes av smerter og ømhet i foten. Betennelsestilstander i føttene lindres med ankelstøtte.

Vi fører bandasjer og ortoser fra flere kvalitetsprodusenter. Ortose betyr å stabilisere og gi støtte. En ortose skal også erstatte tapt funksjon, begrense bevegelse og rette opp feilstillinger. Våre bandasjer gir god støtte til muskler og ledd ved skade. Støttebandasjene vil gjøre det mulig å utføre arbeidsoppgaver eller fritidsaktiviteter ved moderate smerter.

Vi har produktene som fremskynder tilfriskning av skade i ankel, overbelastning av sener i ankel og etter operative inngrep i foten. Se under for mer informasjon om løsninger for ankelstøtte.

Ankelstøtte

Ankelstøtte: Denne bandasjen fra Levamed er rundstrikket med innebygget avlastende silikonputer. Bandasjen er elastisk og har en spesialstrikket komfortsone på vristen som forebygger innsnevringer og trykkpunkter. Brukes ved mild instabilitet i ankelleddet, forstuing, væskeansamling og hevelse i leddet og ved betennelsestilstander. Bandasjen gir en masserende effekt som fremmer blodgjennomstrømningen og stabiliserer ankelleddet.

Ankelstøtte

Ankelstøtte: Denne ortose avlaster ledd og forbedrer blodgjennomstrømning for raskere tilfriskning. Medi elastisk ankelstøtte er laget av et materiale som puster og som er behagelig mot huden. Brukes ved betennelser, strekk, støtskader og forstuing i ankel. Den fungerer også forebyggende ved bruk i forbindelse med idrettsaktiviteter.

Ankelstøtte

Ankelstøtte: M.Step er en skinne som stabiliserer ankelen. Den er polstret med skum- og gelémateriale, og tilpasser seg ankelens anatomiske form. Dermed gir den en jevn og god kompresjon nedover leggen til foten. Skinnen kommer i lang versjon, kort versjon og en barneversjon. Ved hjelp av to bånd tilpasses ankelskinnen individuelt. Brukes mot instabilitet og leddbåndskader.