Bekkenløsning

Bekkenløsning kan være smertefullt og plagsomt. Under fødsel utvides bekkenet til kvinnen. Under graviditeten blir leddbånd og leddforbindelsene i bekkenet myke. Leddbåndene blir mykere jo lenger ut i svangerskapet man kommer. For noen fører dette til store plager. Man regner med at 30-40 prosent av alle kvinner rammes av bekkenløsningsplager.

Noen av de som rammes får problemer med å fungere på jobb og under fysisk aktivitet. Smerter ved bekkenløsning oppstår i ett eller flere av bekkenets ledd og mange opplever funksjonsnedsettelse i beina.

Andre symptomer er smerter når en går eller står, vansker med å reise seg fra stolen,  vansker med å klare daglige arbeidsoppgaver og en følelse av at bekkenet beveger seg.  Symptomene varier både fra person til person og fra dag til dag.

Bekkenløsnings belte

Bekkenløsnings belte

Mamma Fix er et halvelastisk støttebelte som gir effektiv støtte over bekkenet. Egnet for bruk under graviditet og ved problemer med bekkenleddene. Beltet tas på med overlapping og festes med borrelås foran, noe som gjør det enkelt å justere til ønsket stabilitet. Sitter godt på plass da det er silikonbelagt på innsiden for å hindre glidning.

Mamma Fix finnes i to lengder, og begge størrelser kan enkelt forkortes ved å klippe av beltet ved den markerte sømmen lengst ut mot kantene av båndet. Fremstilt i kraftig elastikk samt fast borrelåsmateriale.