Såler

En god innleggssåle er trykkavlastende og former seg etter foten. Såler gir ekstra god støtte og komfort til føttene dine. Få tenker over at det er føttene som bærer oss store deler av livet. En innleggssåle bør brukes av alle som står og går mye i jobben.

En god såle påvirker en rekke tilstander for dine bein og føtter. Vi har et bredt utvalg av produkter som kan hjelpe fotsåler, sener og muskulatur til en sunnere tilværelse. Vi anbefaler at du prøver sko og såle på foten og kjenner hvordan den former seg rundt ditt fotblad for best mulig effekt. Vi har også et stort utvalg av hælinnlegg.

Støtdempende hælinnlegg gir økt komfort for sener og muskler. Innleggene lindrer smerte ved for eksempel hælspore. Hælinnlegg lages som regel av silikon og myk gummi.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktig såle for ditt bruk. Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

Klikk deg videre for å lese mer om produktene fra ledende merkevareprodusenter av de sunneste sålene på markedet:

Såler

Pelotter

Art. 85 - Grete Waitz - Såle 4

Såler for vernesko

Såler

Ortopediske Såler

såler

Innleggssåler

Støtdempende såler

Støtdempende såler

såler

Hælinnlegg

Art. 166 - Pedag - Step_1

Gelenkstøtte