Hælinnlegg

Støtdempende hælinnlegg gir økt komfort hvis du står og går mye. Lindrer smerte ved for eksempel hælspore. Lages som regel av silikon og myk gummi.

AS Helsebutikken har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktig hælinnlegg for ditt bruk. Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

 

Hælinnlegg

BORT silikon hælinnlegg

Reduserer belastningen på ankel, kne hofte og ryggrad. Sklisikre og passer i alle typer fotblad. Vaskbare. Størrelser: 38 (small), 39-42 (medium), 43-46 (large).  Høyde: 6 mm.

 

 

 

Hælinnlegg
Rehband Bone Spur Pad

Den er en avlastende og lindrende hælkile i det patenterte Technogel® materialet. Den er avlastende og støtdempende hælsåle i Technogel, med mulighet til ensidig avlastning med hjelp av en såle. Egnet ved for eksempel hælspore og plantar fasciitis.

 

 

Hælinnlegg
Tulis Heavy Duty Heel Cups

Er den beste støtdemperen på markedet for dem som driver med fysisk aktivitet. To nivå med støtdemping gir maksimal avlasting for hælen. Fungerer best i sko beregnet for sportsaktiviteter. Hindrer skader og betennelser i foten.

 

 

 

HælinnleggRehband Short Heel Wedge

Er en Komfortabel Technogel® hælkile som reduserer støtbelastning på hælen, bein og rygg. Brukes mot smertelindring, lengde avvik og betennelse i akillessenen. Kommer i alle størrelser.