Nyheter

AS Helsebutikken vil med jevne mellomrom presentere nyheter fra våre produsenter. Gjennom vårt store leverandørnettverk vil vi alltid ha tilgang på de siste, spennende produktene som vi vet vil falle i smak hos deg som kunde. Vi vil hele tide bestrebe oss på å ha de siste nyheter både i kategorien helse og komfort.

Vi har kompetansen og fagkunnskapen du trenger for å finne riktige hjelpemidler ved sykdom og rekonvalesens. Vi fører kun kvalitetsprodukter.

Våre ansatte har hjulpet bergensere til en bedre tilværelse i mer enn 50 år. Vårt store utvalg av helse- og velværeprodukter finner du i våre lyse og trivelige lokaler i Valkendorfsgaten 2C, midt i Bergen sentrum.

 

Medima skuldersjal

Medima skuldersjal

Dette heldekkende skuldersjalet bør alle kvinner unne seg.

Det er mykt, isolerende og klør ikke. Sjalet er laget av 50 prosent angoraull, 30 prosent ull og 20 prosent polyamid. Passer fint som et lite ekstra isolerende lag i sofaen eller i godstolen. Sjalet har ermer og kan brukes som en lekker overdel til resten av antrekket. Den nøytrale fargen gjør at sjalet passer sammen med de fleste andre plagg.

Medima er en tysk produsent av kvalitetsplagg laget av ull.

En viktig bestanddel i Medima varme ullplagg er angoraull som består av de fineste og tynneste ulltrådene vi kjenner til. Medima angoraull har en rekke gode kvaliteter. Angora absorberer mer fukt enn annen ull, slik at Medimas varme ullplagg ikke føles klamme og våte. Ulltypen angora er i tillegg tre ganger varmere enn vanlig ull.

Vårt sortiment passer for alle som trenger behagelige og helsebringende varme ullplagg. Plaggene vil garantert hjelpe deg å holde sykdom unna i kulden. Med bruk av angoraull blir også plaggene smidig og bevegelig på kroppen. Plaggene kjennes dessuten svært behagelig ut mot naken hud.